Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ - Εξαρθρώθηκε κι άλλη οργάνωση

Photobucket


Η μία επιτυχία υποδέχεται την άλλη για την ελληνική αστυνομία!
Μετά την εξάρθρωση του Παναστατικού αγώνα με τις τόσες γιάφκες και τους καλά κρυμμένους τόνους εκρηκτικών υλών, ήρθε επιτέλους και η σειρά των Κακών Λύκων, ή Μουργολύκων, ή Beagle Boys, μίας οργάνωσης μάστιγας για τους κάτοικους της Λιμνούπολης, μα ιδιαίτερα για τον επιφανέστερο των πολιτών τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Σκρούτζ Μακ Ντακ!
Στα κεντρικά της ΓΑΔΑ έχει στηθεί μεγάλο γλέντι και οι επικεφαλής δεν προσπαθούν καθόλου να κρύψουν την ικανοποίησή τους!
Ο ίδιος ο υπουργός προστασίας Μιχάλης, σε συνέντευξή του τόνισε την αποτελεσματικότητα της αστυνομίας επί των ημερών του και συνέχισε λέγοντας πως το έργο της υπηρεσίας δεν θα σταματήσει αν δεν μπουν στη φυλακή όλοι όσοι αποτελούν δημόσιο κίνδυνο, φωτογραφίζοντας έτσι τον Μαύρο Πητ!
Ο επικεφαλής αξιωματικός της αστυνομίας επιθεωρητής Ο' Χάρα αφού ευχαρίστησε τον υπουργό προστασίας Μιχάλη για τα καλά του λόγια και υποσχέθηκε πως αυτός και οι άντρες του δεν θα σταματήσουν να εργάζονται για το καλό των πολιτών!
Ο αποκλειστικός ανταποκριτής του μεγάλου καναλιού της Λιμνούπολης αποκάλυψε πως από πληροφορίες που διέρρευσαν από το αστυνομικό μέγαρο βρισκόμαστε πολύ κοντά στη σύλληψη του Μαύρου Πήτ. Κι αυτό μετά από ανακάλυψη γιάφκας συνεργατών του ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι της Νταίζη Ντακ!

Photobucket

Όσον αφορά τους Κακούς Λύκους, ή Μουργολύκους ο γνωστός μεγαλοπαράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας του Μίκυ Σίτι δικηγόρος τους, απέσπασε προθεσμία από τον ανακριτή για να ετοιμάσουν την απολογία τους και κατόπιν αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς φυσικά όρους!
Στο περιθώριο αυτής της εορταστικής ατμόσφαιρας να δώσουμε και μια είδηση της τελευταίας στιγμής.
Στη φυλακή υψίστης ασφαλείας της Λιμνούπολης οδηγήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ο ανιψιός του κυρίου κυρίου Σκρούτζ Μακ Ντακ, ο λεγόμενος Ντόναλντ Ντακ για χρέη προς εταιρία συμφερόντων του θείου του!
Καταδικάστηκε σε 50 έτη κάθειρξη για χρέη τα οποία, να σημειώσουμε ότι ξεπερνούσαν το ιλιγγιώδες ποσό των 3 δολαρίων και 45 δεκαρών!





Με τις υγείες μας!



ΥΓ

Προσεχώς προσοχή!
Η σκέψη θα διώκεται από το νόμο!

12 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε
χαχα πολυ καλο
η ποια?η σκεψη?ελαχιστοι σκεφτονται πλεον..οι περισσοτεροι παπαγαλιζουν οτι διαβασουν ή οτι τους πει η τοπική οργάνωση του κομματος που ανηκουν..

athinovio είπε...

ΟΥΦ!
Τώρα αισθάνομαι ασφαλής τα βράδια.

BUTTERFLY είπε...

Εισαι απιστευτος! Χαχαχαχαχα!Πως παει ο kikop junior?

eirini katsa είπε...

Πολύ καλό!!!!
Χαχαχαχα!!!!
Το kikopaki μεγαλώνει-μεγαλώνει;
Τις καλησπέρες μου!
:)

kikop80 είπε...

@ Laplace
Που λες ρομποτάκο στο εγγύς μέλλον η δυνατότητα και ευχέρεια σκέψης θα θεωρείται οτι γεννά εν δυνάμει τρομοκράτες και γι' αυτό θα απαγορευτεί!!!
Επιστημονική φαντασία?
Δε νομίζω!!!
την καλησπέρα μου!

kikop80 είπε...

@ athinovio
ΧΕΧΕ!!
Που να πιάσουν και τους Ντάλτον!!!
:-D
Καλησπερούδια Αθηνοβιάκι!!!

kikop80 είπε...

@ BUTTERFLY
Γειά σου πεταλουδάκι!!
Καλά είναι!
Έχει εντρυφήσει το τρίπτυχο, Μαμ, Κακά και Νάνι!!
Εμείς απ' την άλλη έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος...
Ένα συνεχόμενο 4ωρο φαντάζει διακοπές στις Μπαχάμες!!!
:-))

kikop80 είπε...

@ eirini katsa
Καλησπέρα ειρηνάκι!
Το kikopaki μεγαλώνει μωρέ!
Σαν να φεύγουν γρήγορα οι μέρες!!!
θέλω κι άλλο σ' αυτή την ηλικία!!
Δε θέλω να μεγαλώσει γρήγορα!!!!!!
:-)))

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Αφού ο Ραταπλάν θα μείνει χωρίς δουλειά, σκέπτεται να το γυρίσει στις ... τσόντες. Συγνώμη καλλιτεχνικές ταινείες! Τρέμε Κλάραμπελ......

kat. είπε...

η μουσική υπόκρουση δεν υπάρχει..

εγώ πάντως γιατί νομίζω πως όλα αυτά είναι για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια και να μην βλεπουμε τα πραγματικά προβλήματα??

Run Boy Run είπε...

Γκουντ... βέρι γκουντ...

Unknown είπε...

Καλησπερα σας!

fotovoltaika